Skip to Main Content

Η εταιρεία μας

 • Ποιοί είμαστε

  Η εταιρεία που εμπνεύστηκε από ένα σκύλο-οδηγό

  Σήμερα, η Hill's™ Pet Nutrition συνεχίζει την παράδοση της φροντίδας που ξεκίνησε το 1939 με έναν αξιοθαύμαστο κτηνίατρο. Οι τροφές κατοικιδίων μας Prescription Diet™, Science Diet™, Ideal Balance™ και VetEssentials™ προσφέρουν την ανώτερη ποιότητα διατροφής κατοικιδίων που είναι διαθέσιμη. Κάνουμε τη διαφορά για τους ανθρώπους και τα κατοικίδιά τους σε όλο τον κόσμο.

   

  Οι σειρές τροφών κατοικιδίων Hill's™ ξεκίνησαν το 1939. Ο Dr. Mark L. Morris Sr. είχε την πεποίθηση ότι για ορισμένα προβλήματα υγείας στα κατοικίδια ήταν εφικτή η διαχείριση με προσεκτικά σχεδιασμένη διατροφή. Οι ιδέες του ήταν πρωτοπόρες στην κτηνιατρική και σύντομα είχε την ευκαιρία να αποδείξει τη θεωρία του.

   

  Ένας τυφλός νέος που ονομαζόταν Morris Frank ρώτησε τον Dr. Morris αν μπορούσε να γίνει κάτι για να σωθεί ο σκύλος-οδηγός του, ο Buddy, που είχε προβλήματα με την υγεία των νεφρών. Το αποτέλεσμα των προσπαθειών του Dr. Morris ήταν η διατροφική σύνθεση που έγινε το πρώτο προϊόν της σειράς Hill's Prescription Diet των θεραπευτικών τροφών κατοικιδίων και η πρώτη στον κόσμο τροφή κατοικιδίων που σχεδιάστηκε για την υγεία των νεφρών. Σύντομα μετά από αυτό ιδρύθηκε η Hill's Pet Nutrition και πήρε σάρκα και οστά το πεδίο της κλινικής διατροφής. Αυτή η πρώτη θεραπευτική τροφή για σκύλους εξελίχθηκε στη Hill's™ Prescription Diet™ k/d™, που διατίθεται στην αγορά ακόμα και σήμερα.

  Το Όραμα

  Το Όραμα

  Να κάνουμε τη διατροφή τον ακρογωνιαίο λίθο της κτηνιατρικής.

  Η Αποστολή

  Η Αποστολή

  Να βοηθάμε να εμπλουτίζονται και να επεκτείνονται οι ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων και των κατοικιδίων τους.

  Η Φιλοσοφία

  Η Φιλοσοφία

  Πιστεύουμε ότι όλα τα ζώα - από το κατοικίδιό σας ως τα ζώα συντροφιάς που φροντίζουμε - θα πρέπει να λαμβάνουν αγάπη και φροντίδα σε όλη τους τη ζωή.

  Η προσήλωση της Hill's™ στην ορθή μεταχείριση των ζώων

  Πιστεύουμε ότι η ποιοτική φροντίδα για τα κατοικίδια περιλαμβάνει τη βέλτιστη διατροφή, την κτηνιατρική φροντίδα, την καθημερινή άσκηση και ένα εποικοδομητικό περιβάλλον με πολλή αγάπη. Όλα τα κατοικίδια στη Hill's™ Pet Nutrition ζουν σε τέτοιου είδους περιβάλλον. Χρησιμοποιούμε μόνο μη βάναυσες, μη επεμβατικές μεθόδους που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη της διατροφικής τεχνολογίας, ώστε οι σκύλοι και οι γάτες σε όλο τον κόσμο να ζουν για πολλά χρόνια και υγιείς. Οι καινοτομίες μας στη διατροφή των κατοικιδίων δεν έχουν όμοιές τους στον κλάδο των τροφών κατοικιδίων και έχουμε χτίσει τη δραστηριότητα και τη φήμη μας βασιζόμενοι πάντα στα υψηλότερα ηθικά πρότυπα.

  Διατροφική έρευνα και καινοτομία

  Η Hill's™ απασχολεί περισσότερους από 150 κτηνιάτρους, διατροφολόγους με Ph.D. και επιστήμονες τροφίμων, που εργάζονται καθημερινά σε όλο τον κόσμο για να δημιουργήσουν νέα προϊόντα και να βελτιώσουν τα υπάρχοντα, ώστε να βοηθήσουν το κατοικίδιό σας να ζήσει μια μεγάλη, υγιή και πλήρη ζωή. Οι επιστήμονες της Hill's™συγγράφουν περισσότερα από 50 ερευνητικά άρθρα και κεφάλαια διδακτικών βιβλίων κάθε χρόνο και διδάσκουν σε κορυφαίες σχολές κτηνιατρικής σε όλο τον κόσμο ώστε να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε όλη τη γνώση και τη σημαντική εμπειρία μας σε κάθε τροφή Hill's™ που αγοράζετε για το κατοικίδιό σας.

  Οι τροφές μας για σκύλους και γάτες σχεδιάζονται ώστε να περιέχουν τη βέλτιστη ισορροπία θρεπτικών ουσιών και την καλύτερη γεύση. Γνωρίζουμε ότι η καλύτερη διατροφή για το κατοικίδιό σας όχι μόνο εκπληρώνει τις διατροφικές του ανάγκες, αλλά αποφεύγει και την υπερβολή σε συστατικά όπως το λίπος και το αλάτι που μπορεί να είναι επιβλαβή σε βάθος χρόνου.

   

  Η μακροπρόθεσμη επένδυση της Hill's™ σε γνώσεις, τεχνολογία και ταλαντούχους επιστήμονες, μας έχει βοηθήσει να αναπτύξουμε καινοτομίες προϊόντων που είναι κορυφαίες στον κλάδο μας και περιλαμβάνουν την πιο εκτεταμένη σειρά προϊόντων κλινικής διατροφής για κατοικίδια που είναι άρρωστα, σε κίνδυνο ή υγιή. Η ευεξία του κατοικιδίου σας είναι η ανταμοιβή μας.

   

  Το Hill's™ Pet Nutrition Center στην Topeka, Kansas, είναι ένα υπερμοντέρνο κέντρο που αντικατοπτρίζει την προσήλωσή μας στη βελτίωση της υγείας των γατών και των σκύλων. Επιπλέον του προσωπικού μας από κτηνιάτρους και πιστοποιημένους ειδικούς στη διατροφή και στην εσωτερική παθολογία, έχουμε και το "προσωπικό" από ζώα συντροφιάς. Τα μέλη της "χνουδωτής" μας ομάδας δοκιμάζουν τα προϊόντα μας, για να διασφαλιστεί ότι τα κατοικίδια λαμβάνουν την πιο θρεπτική και γευστική τροφή που είναι διαθέσιμη. Σε αντάλλαγμα, τους δίνουμε όλα όσα θα ήθελε να έχει ένα κατοικίδιο, περιλαμβάνοντας καθαρούς και ευρύχωρους χώρους διαβίωσης, χώρους άσκησης, ένα μάθημα ευκινησίας, και πολλούς φίλους, τόσο ανθρώπους όσο και ζώα. Κάθε κατοικίδιο έχει τη δική του αφοσιωμένη ομάδα. Αναπτύσσουν μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης και ένα δέσιμο ανθρώπου-ζώου, όπως ακριβώς εσείς και τα κατοικίδιά σας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσήλωσή μας στην ορθή μεταχείριση των ζώων.

   

  Κατά συνέπεια, τα προϊόντα μας τα εμπιστεύονται εκατομμύρια ιδιοκτήτες κατοικιδίων από το 1948 και σήμερα οι κτηνίατροι συνιστούν και δίνουν στα δικά τους κατοικίδια προϊόντα Hill's™, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μάρκα τροφών κατοικιδίων.

   

  Καινοτομίες και ιδέες για προϊόντα — Υποβάλετε πατενταρισμένες καινοτομίες ή νέες ιδέες για προϊόντα

 • Κληρονομιά φροντίδας

  Η αναζήτηση για ανακάλυψη που μας χαρακτηρίζει

  Το 1928, Ο Dr. Mark L. Morris Sr. ίδρυσε το Νοσοκομείο για ζώα Raritan, στο Edison, New Jersey. Εκείνη την εποχή, αυτό ήταν ένα από τα δύο μόνο νοσοκομεία μικρών ζώων στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ο Dr. Morris είχε την πεποίθηση ότι η διαχείριση της διατροφής θα μπορούσε να έχει θετική επίδραση στην υγεία των ζώων συντροφιάς. Ανέπτυξε την πρώτη τροφή κατοικιδίων Prescription Diet™ σε μια προσπάθεια να βοηθήσει έναν από τους πρώτους σκύλους-οδηγούς των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής που υπέφερε από μια πάθηση των νεφρών. Τώρα, δεκαετίες αργότερα, η Hill's™ Pet Nutrition εργάζεται για να παρέχει υγιή και μεγάλης διάρκειας ζωή για τα κατοικίδια. Διαβάστε όλη την ιστορία της Hill's™Pet Nutrition.

  Η Ιστορία της Hill's™ Pet Nutrition.

  Πιστεύουμε ότι η ποιοτική φροντίδα για τα κατοικίδια περιλαμβάνει τη βέλτιστη διατροφή, την κτηνιατρική φροντίδα, την καθημερινή άσκηση και ένα εποικοδομητικό περιβάλλον με πολλή αγάπη. Όλα τα κατοικίδια στη Hill's™ Pet Nutrition ζουν σε τέτοιου είδους περιβάλλον. Χρησιμοποιούμε μόνο μη βάναυσες, μη επεμβατικές μεθόδους που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη της διατροφικής τεχνολογίας, ώστε οι σκύλοι και οι γάτες σε όλο τον κόσμο να ζουν για πολλά χρόνια και υγιείς. Οι καινοτομίες μας στη διατροφή των κατοικιδίων δεν έχουν όμοιές τους στον κλάδο των τροφών κατοικιδίων και έχουμε χτίσει τη δραστηριότητα και τη φήμη μας βασιζόμενοι πάντα στα υψηλότερα ηθικά πρότυπα. Το 1928, Ο Dr. Mark L. Morris Sr. ίδρυσε το Νοσοκομείο για ζώα Raritan, στο Edison, New Jersey. Εκείνη την εποχή, αυτό ήταν ένα από τα δύο μόνο νοσοκομεία μικρών ζώων στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ο Dr. Morris είχε την πεποίθηση ότι η διαχείριση της διατροφής θα μπορούσε να έχει θετική επίδραση στην υγεία των ζώων συντροφιάς.

   

  Κάθε μέρα αποδεικνύουμε ότι η ποιοτική επιστημονική τεχνολογία και η συμπονετική φροντίδα των κατοικίδιων συμβαδίζουν, για τη βελτίωση της υγιούς ζωής των κατοικιδίων. Για το λόγο αυτό η Hill's™ υποστηρίζει και ασκεί μόνο υπεύθυνη, προσεκτική και μη βάναυση μεταχείριση σκύλων και γατών. Όλες οι μελέτες που διεξάγονται ή υποστηρίζονται από τη Hill's™ -- είτε στο Κέντρο Hill's™ Pet Nutrition είτε εξωτερικά στα σπίτια των καταναλωτών, σχολές κτηνιατρικής ή αλλού -- πρέπει να συμμορφώνονται με τις ακόλουθες αυστηρές πολιτικές της Hill's™ για να διασφαλίζεται εξαιρετική φροντίδα των ζώων: Στα τέλη της δεκαετίας του 1930, ο Morris Frank, ένας τυφλός νέος άνδρας, έκανε περιοδεία στη χώρα με το σκύλο-οδηγό του Buddy με σκοπό να προωθήσει την ιδέα των σκύλων Seeing Eye™. Ωστόσο, ο Buddy, ένας Γερμανικός Ποιμενικός, υπέφερε από νεφρική ανεπάρκεια και ο κος Frank ζήτησε τη βοήθεια του Dr. Morris. Ο Dr. Morris είχε την πεποίθηση ότι η ασθένεια ήταν αποτέλεσμα της κακής διατροφής, και άρχισε να αναπτύσσει μια τροφή για να βοηθήσει τον Buddy. Μαζί με τη σύζυγό του, τη Louise Morris, στην κουζίνα του σπιτιού του, ο Dr. Morris δημιούργησε τη σύνθεση της τροφής για σκύλους. Η Louise και άλλες τρεις γυναίκες συνέχισαν να παρασκευάζουν την τροφή στο υπόγειο της οικογένειας Morris, αποθηκεύοντάς την σε βάζα Ball™. Η τροφή Raritan Ration B ήταν ο πρόδρομος της τροφής Hill's™ Prescription Diet™ k/d™ Canine και αναπτύχθηκε για σκύλους με νεφρική βλάβη και ανεπάρκεια.

   

  Η Hill's™ δεν λαμβάνει μέρος σε μελέτες που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία σκύλων και γατών. Όλες οι μελέτες που υποστηρίζονται από τη Hill's™ σχεδιάζονται για τη διατήρηση και βελτίωση της υγείας των ζώων. Δεν θα διεξαχθεί σε σκύλους και γάτες καμία μελέτη που απαιτεί ευθανασία. Ο Dr. Morris ταχυδρόμησε την τροφή στον κο Frank, που περιόδευε τη χώρα μαζί με τον Buddy. Ωστόσο,τα βάζα συχνά έσπαζαν κατά τη μεταφορά. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν εμπλακεί στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και το γυαλί ήταν υλικό δυσεύρετο. Ο Morris Frank κανόνισε τότε να αποσταλούν στο Dr. Morris αρκετές χιλιάδες κονσέρβες και μια χειροκίνητη μηχανή κονσερβοποίησης. Το προσωπικό του τότε άρχισε να παράγει την τροφή σε κονσέρβες. Έτσι, το 1948, ο Dr. Morris υπέγραψε μια σύμβαση με τον Burton Hill της Hill Packing Company στην Topeka, Kansas, για κονσερβοποίηση της τροφής με ένα νέο όνομα, Canine k/d™, και έδωσε την άδεια στον Hill να παράγει τις τροφές για σκύλους που είχε δημιουργήσει.

   

  Όταν μελετούμε πώς μια θρεπτική ουσία απορροφάται, κατανέμεται, αποθηκεύεται, χρησιμοποιείται και ελευθερώνεται από το σώμα ενός σκύλου ή μιας γάτας, χρησιμοποιούμε μόνο μεθόδους έρευνας που είναι το κτηνιατρικό ισοδύναμο των ανθρώπινων διατροφικών ή ιατρικών μελετών. Η Hill's™ δεν υποστηρίζει ή διενεργεί μελέτες που προκαλούν πόνο ή βλάβη σε σκύλους ή γάτες. Αυτό βασίζεται στην πεποίθηση πως ότι είναι επώδυνο για τους ανθρώπους είναι επώδυνο και για τους σκύλους και τις γάτες. Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο συνεταιρισμός μεταξύ του Dr. Morris και της Hill Packing Company εξελίχθηκε στη Hill's Pet Nutrition, και συνέχισε να μεγαλώνει και να προσθέτει νέες συνθέσεις θεραπευτικών τροφών κατοικιδίων στη σειρά προϊόντων Prescription Diet. Ο Dr. Morris δημιούργησε ένα ερευνητικό εργαστήριο στην Topeka το 1951, όταν ήταν διαθέσιμες τέσσερις τροφές Prescription Diet για σκύλους.

   

  Μπορούμε να διενεργούμε μελέτες μόνον αν έχουμε αδιάσειστα στοιχεία ότι μπορούμε να βελτιώσουμε την υγεία και την καλή διαβίωση των ζώων συντροφιάς. Αυτές οι μελέτες συχνά καταλήγουν σε πρωτοποριακά ευρήματα σχετικά με τη διατροφή, βελτιώνοντας τις ζωές εκατομμυρίων σκύλων και γατών. Ο γιος του Dr. Morris, ο Dr. Mark Morris Jr., συνέχισε να συμβάλλει στην ανάπτυξη της Hill's Pet Nutrition για τις επόμενες αρκετές δεκαετίες. Ο Dr. Morris Jr. παρατήρησε ότι υπήρχε ζήτηση για σταθερής σύστασης, υψηλής ποιότητας τροφή κατοικιδίων για χρήση στην έρευνα. Ως αποτέλεσμα, ανέπτυξε μια τροφή για υγιή κατοικίδια. Το 1968, η διάθεση της σειράς των τροφών που παρασκεύαζε η εταιρεία γινόταν μέσω κτηνιάτρων και επαγγελματιών στο χώρο των κατοικιδίων, με την ονομασία Hill's™ Science Diet™. Η σειρά τροφών συνέχισε να αναπτύσσεται, και σήμερα περιλαμβάνει περισσότερες από 50 τροφές κατοικιδίων με ειδική σύνθεση για πολλά στάδια ζωής και για ειδικές ανάγκες σε υγιή κατοικίδια.

   

  Συνεχώς πασχίζουμε να βρίσκουμε τρόπους προκειμένου να μειώνουμε την εξάρτηση από την έρευνα με ζώα. Ένας σημαντικός αριθμός από σκύλους και γάτες που λαμβάνουν μέρος στις μελέτες μας σίτισης, συμμετέχουν σε δοκιμές στο σπίτι των ιδιοκτητών. Οι κτηνίατροι και οι διατροφολόγοι μας είναι εκπαιδευμένοι στην ανάπτυξη μοντέλων προσομοίωσης των συστημάτων των ζώων. Για παράδειγμα, αναπτύξαμε και δημοσιεύσαμε ένα μαθηματικό τύπο, βασισμένο στο προφίλ θρεπτικών ουσιών της τροφής, ο οποίος προσδιορίζει με ακρίβεια το pH των ούρων σε γάτες ή σκύλους, χωρίς να χρειάζονται δοκιμές σε ζώα. Το 1976, η εταιρεία Colgate-Palmolive εξαγόρασε τη Hill's Pet Nutrition. Σήμερα, τα προϊόντα τροφών κατοικιδίων της Hill's™ είναι διαθέσιμα σε 86 χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι πωλήσεις της εταιρείας έφθασαν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια το 1999 και συνέχισαν να αυξάνονται κάθε χρόνο. Οι κτηνίατροι σε όλο τον κόσμο συνιστούν και χορηγούν στα δικά τους κατοικίδια προϊόντα της Hill's περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μάρκα τροφής κατοικιδίων. Σήμερα, οι σειρές προϊόντων της Hill's περιλαμβάνουν περισσότερες από 60 τροφές κατοικιδίων με τη γενική ονομασία Prescription Diet και περισσότερες από 50 τροφές κατοικιδίων με την ονομασία Science Diet/Plan.

   

  Για να διαβεβαιώσουμε τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων ότι οι θεραπευτικές μας τροφές είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές, υποστηρίζουμε μελέτες που χρησιμοποιούν κατοικίδια με ασθένειες ή προβλήματα που προκύπτουν φυσιολογικά. Δεν συμμετέχουμε σε μελέτες στις οποίες χρησιμοποιούνται χειρουργικές ή μη χειρουργικές μέθοδοι για τη δημιουργία ή προσομοίωση των συνθηκών ασθενειών. Στο Κέντρο Hill's Pet Nutrition Center στην Topeka, Kansas, ένα προσωπικό από κτηνιάτρους και πιστοποιημένους ειδικούς στον τομέα της διατροφής και της εσωτερικής παθολογίας εργάζονται με έναν αριθμό κατοικιδίων συντροφιάς με σκοπό να αναπτύσσουν θρεπτικές και γευστικές τροφές κατοικιδίων. Κάθε κατοικίδιο συντροφιάς διαθέτει μια ομάδα για να του παρέχει καθαρό, ευρύχωρο χώρο διαβίωσης, περιοχές άσκησης, μια διαδρομή άσκησης ευκινησίας και άλλους ανθρώπους ή ζώα συντροφιάς. Οι διεθνούς επιπέδου εγκαταστάσεις επίσης στεγάζουν ένα πλήρως εξοπλισμένο κτηνιατρικό νοσοκομείο το οποίο είναι πιστοποιημένο από την Αμερικανική Ένωση Νοσοκομείων Ζώων (American Animal Hospital Association, AAHA). Αυτό σημαίνει ότι το νοσοκομείο συμμορφώνεται με τα ανώτερα πρότυπα των σημερινών κλινικών ζώων συντροφιάς.

   

  Το Hill's™ Pet Nutrition Center και οποιαδήποτε άλλη εξωτερική εγκατάσταση που υποστηρίζει η Hill's™, πρέπει να πληροί ή να ξεπερνά όλους τους ρυθμιστικούς κανονισμούς του κλάδου σχετικά με τη φροντίδα των ζώων. Για όλες τις μελέτες που διεξάγονται σε εξωτερικές εγκαταστάσεις, εμείς ορίζουμε και χρηματοδοτούμε "υποστηρικτές των κατοικιδίων" οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για να διασφαλίζουν τη φροντίδα κάθε κατοικιδίου ξεχωριστά, κάτι που περιλαμβάνει άσκηση και ένα κοινωνικά εμπλουτισμένο περιβάλλον. Καθώς μπήκαμε στον 21ο αιώνα, η προσήλωσή μας στην ενδυνάμωση και στην επέκταση της διάρκειας των σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων και των κατοικιδίων τους συνεχίζεται. Διευρύνουμε τις σειρές των προϊόντων μας σε παγκόσμια κλίμακα, επεκτείνοντας τις υπερμοντέρνες εγκαταστάσεις μας και αναπτύσσοντας νέα προγράμματα που σκοπό έχουν να διατηρήσουν το κατοικίδιό σας υγιές και ευτυχισμένο.

   

  Δημοσιεύουμε τα αποτελέσματα των ερευνών μας για να προάγουμε τη γνώση για τη φροντίδα της υγείας μέσω της διατροφής και για να βοηθήσουμε στην αποφυγή άσκοπων επαναλήψεων μελετών σε σκύλους και γάτες.

   

  Η Hill’s™ χρησιμοποιεί μόνο δεδομένα από μελέτες σε ζώα οι οποίες είναι κοινοποιημένες δημόσια, είτε δημοσιευμένες παλαιότερα είτε που διενεργήθηκαν με βάση αυτή την παγκόσμια πολιτική ορθής μεταχείρισης των ζώων.

  Σταθμοί στην ιστορία της Hill's Pet Nutrition

  Ρίξτε μια ματιά στη Hill's στο πέρασμα των χρόνων\!

  1939

  Ο Morris Frank συναντά τον Dr. Morris Sr., σε ένα γεύμα και του ζητά να εξετάσει το σκύλο του, τον Buddy. Ο Dr. Morris διέγνωσε νεφρική ανεπάρκεια. Πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει τον Buddy με μια τροφή που είχε αναπτύξει, και στέλνει τον κο Frank σπίτι του με την τροφή Raritan Ration B. Αυτή η τροφή ήταν ο πρόδρομος της τροφής Prescription Diet™ k/d™ Canine και αναπτύχθηκε για να βοηθά σκύλους με νεφρική βλάβη και ανεπάρκεια. Ο Dr. Morris συσκευάζει την τροφή Raritan Ration B σε γυάλινα βάζα.

  1948

  Ο Dr. Mark Morris συνεργάζεται με τον Burton Hill, της Hill Packing Company, για την κονσερβοποίηση της τροφής Canine k/d™, που ήταν προηγουμένως γνωστή ως Raritan Ration B και της Canine p/d™, πρώην Raritan Ration C. Ο Dr. Morris εγκαθιδρύει ένα φιλοζωικό ίδρυμα για μικρά ζώα που αργότερα έγινε γνωστό ως Morris Animal Foundation (Φιλοζωικό Ίδρυμα Morris) - ένα ίδρυμα όπου τα ζώα ήταν ο αριθμός 1, και η ευζωία και η υγεία τους, ο μοναδικός, αταλάντευτος στόχος.

  1949

  Αναπτύσσεται η τροφή Prescription Diet™ i/d™ για σκύλους με γαστρεντερικές διαταραχές. Αναπτύσσεται η τροφή Prescription Diet™ r/d™ για παχύσαρκους σκύλους.

  1958

  Η Hill Packing Company ιδρύει εργοστάσια σε Κάνσας, Νότια Καρολίνα, Νότια Ντακότα, Οχάιο, Αρκάνσας, Μασαχουσέτη και Ουάσιγκτον.

  1960

  Ο Dr. Morris Sr. γίνεται ο πρόεδρος της Αμερικανικής Κτηνιατρικής Ένωσης (American Veterinary Medical Association, AVMA).

  1962

  Ο Burton Hill πεθαίνει, ο Richard L. Davis τον αντικαθιστά ως πρόεδρος της Hill's™ Pet Nutrition.

  1964

  Αναπτύσσεται η τροφή Prescription Diet™ h/d™ για κατοικίδια με καρδιακή ανεπάρκεια και καρδιοπάθειες.

  1965

  Αναπτύσσεται η τροφή Prescription Diet™ d/d™ για κατοικίδια με δερματοπάθειες που σχετίζονται με ορισμένες τροφικές αλλεργίες.

  1966

  Ο Richard L. Davis πεθαίνει, ο Don F. Hogue τον αντικαθιστά ως πρόεδρος της Hill's™ Pet Nutrition.

  1968

  Η Riviana Foods εξαγοράζει τη Hill's™ Pet Nutrition και τις συνθέσεις της και προβαίνει σε συμφωνία με τη Mark Morris Associates για την ανάπτυξη νέων συνθέσεων τροφών για κατοικίδια..

  1968

  Ο Dr. Mark Morris Jr. δημιουργεί τη σειρά τροφών κατοικιδίων Science Diet™ για υγιή κατοικίδια. Βγαίνει στο εμπόριο η πρώτη τροφή κατοικιδίων της σειράς Science Diet™, η Adult Maintenance.

  1971

  Αναπτύσσεται η τροφή Prescription Diet™ c/d™ για γάτες με νόσο του κατώτερου ουροποιητικού συστήματος.

  1976

  Η εταιρεία Colgate-Palmolive εξαγοράζει τη Riviana Foods.

  1977

  Αναπτύσσεται η τροφή Prescription Diet™ u/d™ για σκύλους με νόσο του ουροποιητικού συστήματος λόγω οξαλικού ασβεστίου, ουρικού οξέος και κυστίνης.

  1979

  Αναπτύσσεται η τροφή Science Diet™ Senior για γηριατρική ευζωία.

  1981

  Ο Bob Wheeler γίνεται πρόεδρος της Hill's™ Pet Nutrition. Αναπτύσσεται η τροφή Prescription Diet™ s/d™ για σκύλους με παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος για τη διάλυση λίθων στρουβίτη. Το επαναστατικό νέο προϊόν μπορούσε πράγματι να βοηθήσει το σώμα να διαλύσει ορισμένους τύπους λίθων της ουροδόχου κύστης σε σκύλους.

  1983

  Η πρώτη δημοσίευση του διδακτικού βιβλίου Small Animal Clinical Nutrition (Κλινική διατροφή για ζώα συντροφιάς) με συγγραφέα, μεταξύ άλλων, τον Dr. Morris Jr., το οποίο θα γινόταν το πιο αναγνωρισμένο σύγγραμα για σκύλους και γάτες που θα χρησιμοποιείτο σε κτηνιατρικές σχολές σε όλο τον κόσμο.

  1987

  Αναπτύσσεται η τροφή Prescription Diet™ w/d™ για κατοικίδια που χρειάζονται έλεγχο βάρους, για παθήσεις ανταποκρινόμενες σε ίνες και για πεπτικά προβλήματα.

  1992

  Αναπτύσσεται η τροφή Prescription Diet™ a/d™ για υποβοηθούμενη σίτιση και ανάρρωση.

  1993

  Ο Dr. Mark Morris Sr. πέθανε σε ηλικία 92 ετών.

  1994

  Αναπτύσσεται η τροφή Prescription Diet™ t/d™ για στοματική φροντίδα.

  1996

  Αναπτύσσεται η σύνθεση για κουτάβια Science Diet™ Large Breed Growth.

  1998

  Αναπτύσσεται η τροφή Prescription Diet™ n/d™ ως η μόνη θεραπευτική τροφή κατοικιδίων που κλινικά αποδεδειγμένα αυξάνει το χρόνο επιβίωσης σκύλων που υποβάλλονται σε θεραπεία για καρκίνο και βελτιώνει την ποιότητα ζωής τους.

  1999

  Η Hill's™ Pet Nutrition γίνεται εταιρεία του 1 δισ. δολαρίων. Αναπτύσσεται η τροφή Science Diet™ Hairball Control για έλεγχο των τριχομπαλών.

  2000

  Αναπτύσσεται η τροφή Prescription Diet™ z/d™ για κατοικίδια με τροφικές αλλεργίες. Αναπτύσσονται οι τροφές Science Diet™ Sensitive Skin και Sensitive Stomach.

  2000

  Αναπτύσσεται η τροφή Prescription Diet™ b/d™ με ένα αποκλειστικό μείγμα αντιοξειδωτικών για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων γήρανσης του εγκεφάλου και για να βελτιώσει την ικανότητα μάθησης σε μεγάλης ηλικίας σκύλους.

  2002

  Ιδρύθηκε η Hill's Science Diet Shelter Nutrition Partnership (Συνεργασία για τροφή Hill's Science Diet στα καταφύγια ζώων).

  2003

  Αναπτύσσεται η τροφή Prescription Diet™ m/d™ για γάτες που χρειάζεται να χάσουν βάρος και/ή πάσχουν από διαβήτη. Εισάγεται στην αγορά η Science Diet™ Advanced Protection™ ως μια σειρά εξαιρετικών τροφών κατοικιδίων με τα πιο υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών από οποιαδήποτε άλλη τροφή κατοικιδίων στην αγορά.

  2005

  Αναπτύσσεται η Prescription Diet™ j/d™ για σκύλους με προβλήματα κινητικότητας. Εισάγεται στο εμπόριο η Science Diet™ Indoor Cat.

  2007

  Ο Dr. Mark Morris Jr. πέθανε. Αναπτύσσεται η τροφή Prescription Diet™ c/d™ Multicare Feline για γάτες με νόσο του κατώτερου ουροποιητικού συστήματος

  Dr. Mark Morris Sr.

  Dr. Mark Morris Sr.

  Ο Dr. Morris, που γεννήθηκε το 1901, ήταν ο ιδρυτής της Hill's Pet Nutrition. Ένας οραματιστής στο χώρο της κλινικής διατροφής, πίστεψε ότι η διατροφή θα μπορούσε να βοηθά κατοικίδια με ορισμένες ασθένειες. Σε μια εποχή που οι περισσότερες κτηνιατρικές εργασίες περιστρέφονταν γύρω από τα ζώα φάρμας, αυτός σκέφτηκε να φροντίσει τα ζώα συντροφιάς και τους ιδιοκτήτες τους, ανοίγοντας το νοσοκομείο Raritan για ζώα στο Edison, New Jersey, το 1928. Αυτό ήταν το δεύτερο νοσοκομείο στις Ηνωμένες Πολιτείες αποκλειστικά για μικρά ζώα.

   

  Dr. Mark Morris Sr. with dog in the lab

  Ο Dr. Morris είχε νέες ιδέες για τη διαχείριση παθήσεων σε ζώα συντροφιάς. Συνεργάστηκε με τον Dr. Jim Allison στο τμήμα Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Rutgers αναπτύσσοντας τεχνικές για τη διάγνωση ασθενειών σε μικρά ζώα. Οι ιδέες του ήταν νέες και δεν γίνονταν πάντα αποδεκτές, αλλά ο Dr. Morris σύντομα καθιερώθηκε ως αυθεντία στις τροφές για κατοικίδια.

   

  Μετά την ένωσή του με τη Hill Packing Company στην Topeka του Kansas, γα την κονσερβοποίηση των τροφών του για κατοικίδια, ο Dr. Morris εγκαθίδρυσε ένα ίδρυμα για την προστασία των μικρών ζώων. Το Morris Animal Foundation (Φιλοζωικό Ίδρυμα Morris) συνεχίζει να παρέχει χρηματοδότηση για την έρευνα για τα μικρά ζώα, την έρευνα για την άγρια πανίδα και χρηματοδότηση για υποτροφίες φοιτητών κτηνιατρικής. Σήμερα είναι το μεγαλύτερο μη κερδοσκοπικό ίδρυμα στον κόσμο για μελέτες σχετικά με την υγεία των ζώων συντροφιάς και της άγριας πανίδας, με το ποσό της χρηματοδότησης να πλησιάζει τα 50 εκατομμύρια δολάρια από την ίδρυσή του το 1948.

   

  Science Diet bags

   

  Σε όλη του τη ζωή, ο Dr. Morris ήταν ενεργός στο στίβο των μικρών ζώων. Ήταν ο πρώτος πρόεδρος της Αμερικανικής Ένωσης Νοσοκομείων Ζώων (American Animal Hospital Association, AAHA) και πρόεδρος της Αμερικανικής Κτηνιατρικής Ένωσης (American Veterinary Medical Association, AVMA). Επίσης ηγείτο επιτροπής για την καθιέρωση διατροφικών προτύπων για τις τροφές κατοικιδίων και αυτές οι προσπάθειες αργότερα αποτέλεσαν τη βάση που χρησιμοποιείται σήμερα από την Ένωση Αμερικανών Αξιωματούχων ελέγχου τροφών (American Feed Control Officials, AAFCO).

   

   

  Ο Dr. Morris πέθανε το 1993 σε ηλικία 92 ετών.

  Dr. Mark Morris Jr.

  Dr. Mark Morris Jr.

   

  Ο Dr.Mark Morris Jr., γιος του ιδρυτή της Hill's Pet Nutrition, του Dr. Mark Morris Sr., συνέχισε την παράδοση που ξεκίνησε ο πατέρας τους στον τομέα της διατροφής κατοικιδίων.

   

  Μεγαλώνοντας σε ένα σπίτι όπου η μητέρα του μαγείρευε τις τροφές κατοικιδίων Prescription Diet™ του πατέρα του, ο Mark Morris Jr. αποφάσισε να συνεχίσει το έργο αυτού. Ο Dr. Morris Jr. παρατήρησε ότι υπήρχε ζήτηση για σταθερής σύστασης, υψηλής ποιότητας τροφή κατοικιδίων για χρήση στην έρευνα. Εκείνη την εποχή, η τροφή κατοικιδίων δεν ρυθμιζόταν προσεκτικά, και επομένως οι ερευνητές επιστήμονες δυσκολεύονταν να διατηρήσουν την αρτιότητα της εργασίας τους.

   

  Science Diet canned formula

  Για το λόγο αυτό, ο Dr. Morris Jr., ανέπτυξε μια σύνθεση τροφής για υγιή κατοικίδια. Το 1968, η διάθεση της σειράς των τροφών που παρασκεύαζε η εταιρεία γινόταν μέσω κτηνιάτρων και επαγγελματιών στο χώρο των κατοικιδίων, με την ονομασία Hill's™ Science Diet™. Η σειρά τροφών συνέχισε να αναπτύσσεται, και σήμερα περιλαμβάνει περισσότερες από 50 τροφές κατοικιδίων με την ονομασία Science Diet και περισσότερες από 60 τροφές κατοικιδίων Prescription Diet™ πού έχουν διαμορφωθεί για πολλά στάδια ζωής και για ειδικές ανάγκες σε υγιή κατοικίδια.

   

  Small Animal Clinic Nutrition books

  Ο Dr. Morris Jr., θεωρείται ευρέως ως ο πατέρας της διατροφής ευζωίας των μικρών ζώων, και επίσης εργάστηκε για να καθιερωθούν πρότυπα για την παροχή παρασκευασμένων τροφίμων σε ζώα του τσίρκου. Ήταν ιδρυτικό μέλος του Αμερικανικού Κολεγίου της Κτηνιατρικής Διατροφής (American College of Veterinary Nutrition, ACVN) και συνέγραψε πολλές δημοσιεύσεις σχετικά με τη διατροφική διαχείριση των ασθενειών, δίνοντας διαλέξεις σε όλο τον κόσμο σε επαγγελματίες κτηνιάτρους, φοιτητές κτηνιατρικής και ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς. Ο Dr. Morris Jr., έγραψε μαζί με άλλους συγγραφείς το βιβλίο "Small Animal Clinical Nutrition", το πιο αναγνωρισμένο διδακτικό βιβλίο σχετικά με τη διατροφή ζώων συντροφιάς και η πιο χρησιμοποιούμενη πηγή επί του θέματος σε όλο τον κόσμο.

   

  Ο Dr. Morris Jr., πέθανε στις 14 Ιανουαρίου του 2007 σε ηλικία 72 ετών.

 • Μεταχείριση των ζώων

  Η προσήλωση της Hill's™ στην ορθή μεταχείριση των ζώων

  Πιστεύουμε ότι η ποιοτική φροντίδα για τα κατοικίδια περιλαμβάνει τη βέλτιστη διατροφή, την κτηνιατρική φροντίδα, την καθημερινή άσκηση και ένα εποικοδομητικό περιβάλλον με πολλή αγάπη. Όλα τα κατοικίδια στη Hill's™ Pet Nutrition ζουν σε τέτοιου είδους περιβάλλον. Χρησιμοποιούμε μόνο μη βάναυσες, μη επεμβατικές μεθόδους που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη της διατροφικής τεχνολογίας, ώστε οι σκύλοι και οι γάτες σε όλο τον κόσμο να ζουν για πολλά χρόνια και να είναι υγιείς. Οι καινοτομίες μας στη διατροφή των κατοικιδίων δεν έχουν όμοιές τους στον κλάδο των τροφών κατοικιδίων και έχουμε χτίσει τη δραστηριότητα και τη φήμη μας βασιζόμενοι πάντα στα υψηλότερα ηθικά πρότυπα.

   

  Κάθε μέρα αποδεικνύουμε ότι η ποιοτική επιστημονική τεχνολογία και η συμπονετική φροντίδα των κατοικίδιων συμβαδίζουν, για τη βελτίωση της υγιούς ζωής των κατοικιδίων. Για το λόγο αυτό η Hill's™ υποστηρίζει και ασκεί μόνο υπεύθυνη, προσεκτική και μη βάναυση μεταχείριση σκύλων και γατών. Όλες οι μελέτες που διεξάγονται ή υποστηρίζονται από τη Hill's™ -- είτε στο κέντρο Hill's™ Pet Nutrition είτε εξωτερικά στα σπίτια των καταναλωτών, σχολές κτηνιατρικής ή αλλού -- πρέπει να συμμορφώνονται με τις ακόλουθες αυστηρές πολιτικές της Hill's™ για να διασφαλίζεται εξαιρετική φροντίδα των ζώων:

   

  • H Hill's™ δεν λαμβάνει μέρος σε μελέτες που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία σκύλων και γατών. Όλες οι μελέτες που υποστηρίζονται από τη Hill's™ σχεδιάζονται για τη διατήρηση και βελτίωση της υγείας των ζώων. Δεν θα διεξαχθεί σε σκύλους και γάτες καμία μελέτη που απαιτεί ευθανασία.
  • Όταν μελετούμε πώς μια θρεπτική ουσία απορροφάται, κατανέμεται, αποθηκεύεται, χρησιμοποιείται και ελευθερώνεται από το σώμα ενός σκύλου ή μιας γάτας, χρησιμοποιούμε μόνο μεθόδους έρευνας που είναι το κτηνιατρικό ισοδύναμο των ανθρώπινων διατροφικών ή ιατρικών μελετών. Η Hill's™ δεν υποστηρίζει ή διενεργεί μελέτες που προκαλούν πόνο ή βλάβη σε σκύλους ή γάτες. Αυτό βασίζεται στην πεποίθηση πως ότι είναι επώδυνο για τους ανθρώπους είναι επώδυνο και για τους σκύλους και τις γάτες.
  • Μπορούμε να διενεργούμε μελέτες μόνον αν έχουμε αδιάσειστα στοιχεία ότι μπορούμε να βελτιώσουμε την υγεία και την καλή διαβίωση των ζώων συντροφιάς. Αυτές οι μελέτες συχνά καταλήγουν σε πρωτοποριακά ευρήματα σχετικά με τη διατροφή, βελτιώνοντας τις ζωές εκατομμυρίων σκύλων και γατών.
  • Συνεχώς πασχίζουμε να βρίσκουμε τρόπους προκειμένου να μειώνουμε την εξάρτηση από την έρευνα με ζώα. Ένας σημαντικός αριθμός από σκύλους και γάτες που λαμβάνουν μέρος στις μελέτες μας σίτισης, συμμετέχουν σε δοκιμές στο σπίτι των ιδιοκτητών. Οι κτηνίατροι και οι διατροφολόγοι μας είναι εκπαιδευμένοι στην ανάπτυξη μοντέλων προσομοίωσης των συστημάτων των ζώων. Για παράδειγμα, αναπτύξαμε και δημοσιεύσαμε ένα μαθηματικό τύπο, βασισμένο στο προφίλ θρεπτικών ουσιών της τροφής, ο οποίος προσδιορίζει με ακρίβεια το pH των ούρων σε γάτες ή σκύλους, χωρίς να χρειάζονται δοκιμές με ζώα.
  • Για να διαβεβαιώσουμε τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων ότι οι θεραπευτικές μας τροφές είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές, υποστηρίζουμε μελέτες που χρησιμοποιούν κατοικίδια με ασθένειες ή προβλήματα που προκύπτουν φυσιολογικά. Δεν συμμετέχουμε σε μελέτες στις οποίες χρησιμοποιούνται χειρουργικές ή μη χειρουργικές μέθοδοι για τη δημιουργία ή προσομοίωση των συνθηκών ασθενειών.
  • To Hill's™ Pet Nutrition Center και οποιαδήποτε άλλη εξωτερική εγκατάσταση που υποστηρίζει η Hill's™, πρέπει να πληροί ή να ξεπερνά όλους τους ρυθμιστικούς κανονισμούς του κλάδου σχετικά με τη φροντίδα των ζώων. Για όλες τις μελέτες που διεξάγονται σε εξωτερικές εγκαταστάσεις, εμείς ορίζουμε και χρηματοδοτούμε "υποστηρικτές των κατοικιδίων" οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για να διασφαλίζουν τη φροντίδα κάθε κατοικιδίου ξεχωριστά, κάτι που περιλαμβάνει άσκηση και ένα κοινωνικά εμπλουτισμένο περιβάλλον.
  • Δημοσιεύουμε τα αποτελέσματα των ερευνών μας για να προάγουμε τη γνώση για τη φροντίδα της υγείας μέσω της διατροφής και για να βοηθήσουμε στην αποφυγή άσκοπων επαναλήψεων μελετών σε σκύλους και γάτες.
  • Η Hill’s™ χρησιμοποιεί μόνο δεδομένα από μελέτες σε ζώα οι οποίες είναι κοινοποιημένες δημόσια, είτε δημοσιευμένες παλαιότερα είτε που διενεργήθηκαν με βάση αυτή την παγκόσμια πολιτική ορθής μεταχείρισης των ζώων.
 • Συμμετοχή στην κοινωνία

  Αποστολή μας είναι να βοηθάμε να εμπλουτίζονται και να επεκτείνονται οι ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων και των κατοικιδίων τους παρέχοντας την καλύτερη διατροφή κατοικιδίων στον κόσμο. Η δέσμευσή μας προς τα κατοικίδια απλώνεται βαθιά στην κοινότητά μας.

   

  Το αποκλειστικό μας πρόγραμμα Hill’s™ Food, Shelter & Love™ μας παρέχει την ευκαιρία να υλοποιήσουμε την αποστολή μας διαθέτοντας κάθε μέρα τροφή σε πάνω από 7.000 κατοικίδια που δεν έχουν σπίτι. Από το 2007, η Hill’s™ έχει βοηθήσει με πάνω από 200.000 υιοθεσίες και ο αριθμός συνεχώς αυξάνεται. Είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε σε αυτό το πρόγραμμα που φέρνει πιο κοντά κατοικίδια και ανθρώπους. Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα και πώς μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς.