Ευχαριστούμε για την επίσκεψη

Για να αποσυνδεθείτε και να τερματίσετε την περίοδο χρήσης σας, κάντε κλικ στο "ΟΚ"


Συχνές ερωτήσεις

Έχετε ερωτήσεις. Έχουμε απαντήσεις. (Συχνές ερωτήσεις για την ομάδα ιατρικής φροντίδας)

Εδώ θα βρείτε έναν πλούτο πληροφοριών που συχνά αναζητούν οι αγοραστές των τροφών κατοικιδίων της Hill's™ - τα πάντα από πληροφορίες για την εταιρεία και τα προϊόντα έως και συμβουλές αποθήκευσης και αγοράς. Δείτε την παρακάτω λίστα και κατόπιν επικοινωνήστε μαζί μας αν δεν απαντήθηκαν οι ερωτήσεις σας.

Συχνές ερωτήσεις για την ομάδα φροντίδας

Πώς μπορώ να προσδιορίσω τον κωδικό ημερομηνίας λήξης;

Τα προϊόντα μας είναι καλύτερο να χρησιμοποιούνται έως την ημερομηνία που αναγράφεται. Μετά τη συνιστώμενη ημερομηνία λήξης ("use by"), υπάρχει μια σειρά γραμμάτων και αριθμών. Αυτά υποδεικνύουν το εργοστάσιο παραγωγής, την ημερομηνία παραγωγής, τη βάρδια, τη γραμμή και την ώρα παραγωγής. Αυτή τη σειρά ακολουθεί ο τετραψήφιος κωδικός προϊόντος.

Ποια είναι η διάρκεια ζωής των προϊόντων Hill's™;

Εγγυόμαστε ότι οι τροφές μας για κατοικίδια θα παραμείνουν φρέσκες ως την "ημερομηνία λήξης" (ως το τέλος του μήνα), η οποία αναγράφεται στη συσκευασία.

Πώς πρέπει να αποθηκεύονται τα προϊόντα της Hill's™;

Αποθηκεύστε την τροφή σε δροσερό και ξηρό μέρος. Οι θερμοκρασίες δεν πρέπει να είναι κάτω από 10 βαθμούς Κελσίου ή πάνω από 38 βαθμούς Κελσίου. Τα προϊόντα ξηρής τροφής θα πρέπει να αποθηκεύονται στην αρχική τους συσκευασία. Τα προϊόντα σε κονσέρβα, εφόσον έχουν ανοιχτεί, πρέπει να καλύπτονται και να φυλάσσονται στο ψυγείο έως και επτά ημέρες.

Ειδικές περιπτώσεις:

  • Η τροφή Hill's Prescription Diet Canine/Feline a/d πρέπει να καλύπτεται και να φυλάσσεται στο ψυγείο για όχι περισσότερο από 36 ώρες
  • Η τροφή Hill's Prescription Diet Canine n/d πρέπει να καλύπτεται και να φυλάσσεται στο ψυγείο για όχι περισσότερο από δύο ημέρες
  • Η τροφή Hill's Prescription Diet Canine j/d πρέπει να καλύπτεται και να φυλάσσεται στο ψυγείο για όχι περισσότερο από πέντε ημέρες
Πόση τροφή επιτρέπεται να δίνουμε σε ένα κατοικίδιο;

Οι οδηγοί χορήγησης πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ως σημείο εκκίνησης. Οι ποσότητες της τροφής πρέπει να ρυθμίζονται σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε κατοικιδίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ποσότητα τροφής που πρέπει να χορηγείτε στο κατοικίδιό σας, επιλέξτε ένα προϊόν και μελετήστε τα στοιχεία για το προϊόν online.

Ποιες τροφές Hill's™ Prescription Diet™ μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με τις λιχουδιές Prescription Diet™;

Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπηρεσία κτηνιατρικών συμβουλών της Hill's στο 211 555 33 00

Αν στο κατοικίδιο χορηγείται διαφορετικό προϊόν Hill's™ Prescription Diet™, τι λιχουδιές μπορώ να του δώσω;

Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπηρεσία κτηνιατρικών συμβουλών της Hill's στο 211 555 33 00.

Πόσες θερμίδες υπάρχουν σε μια λιχουδιά Prescription Diet™;

Υπάρχουν 13 θερμίδες ανά λιχουδιά. Οι λιχουδιές Prescription Diet™ Hypoallergenic έχουν 17 θερμίδες/λιχουδιά για σκύλους και 2 θερμίδες/λιχουδιά για γάτες.

Ενδιαφέρομαι να εργαστώ για τη Hill's™. Πού μπορώ να στείλω το βιογραφικό μου;

Όχι, αυτή η δωρεάν υπηρεσία απευθύνεται μόνο σε κτηνιάτρους και κτηνιατρικό προσωπικό. Οι πελάτες σας μπορούν να λάβουν βοήθεια σχετικά με τα προϊόντα Hill's™ στον αριθμό 0800 282438 (Η.Π.Α.) από 9 π.μ. - 4 μ.μ, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Είναι η υπηρεσία κτηνιατρικών συμβουλών διαθέσιμη σε πελάτες σας ;

Όχι, αυτή η δωρεάν υπηρεσία απευθύνεται μόνο σε κτηνιάτρους και κτηνιατρικό προσωπικό. Οι πελάτες σας μπορούν να λάβουν βοήθεια σχετικά με τα προϊόντα Hill's™ στον αριθμό 211 555 33 00 (Ελλάδα) από 9 π.μ. - 5 μ.μ, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Πώς μπορεί το προσωπικό του κτηνιατρείου μας να συμβουλευτεί έναν κτηνίατρο σχετικά με μια συγκεκριμένη περίπτωση;

Η Hill’s™ προσφέρει μια ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία κτηνιατρικών συμβουλών στο 211 555 33 00.

Πώς μπορώ να παραγγείλω ένα νέο κλειδί ή κάποιο άλλο υλικό σχετικά με τα προϊόντα σας;

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο πωλήσεων της Hill's.

Συνήθεις ερωτήσεις για την υπηρεσία κτηνιατρικών συμβουλών της Hill's

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με το Πανεπιστήμιο της Minnesota για να ελέγξω την πορεία της διαδικασίας ανάλυσης ουρολίθων;

Ο ιστότοπος του Minnesota Urolith Center (Κέντρου ουρολίθων της Minnesota) είναι www.urolithcenter.org και ο αριθμός τηλεφώνου είναι 612-625-4221 - χρειάζεται να δημιουργήσετε έναν online λογαριασμό για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο προκειμένουν να πληροφορηθείτε για την πορεία της ανάλυσης του ουρόλιθου.

Πώς μπορώ να βρω τις σωστές ποσότητες χορήγησης για απώλεια βάρους;

Το online εργαλείο Healthy Weight Protocol μπορεί να σας βοηθήσει να υπολογίσετε το σωστό επιδιωκόμενο βάρους για ένα υπέρβαρο ή παχύσαρκο κατοικίδιο, για να σας βοηθήσει να υπολογίσετε τη σωστή ποσότητα χορήγησης ώστε να επιτύχετε απώλεια βάρους.

Γιατί η Hill’s™ δεν προσφέρει μικρές συσκευασίες ως δείγματα για τις τροφές κατοικιδίων Prescription Diet™;

Όλες οι τροφές κατοικιδίων Hill’s™ προσφέρουν 100% εγγύηση ή τα χρήματά σας πίσω, επομένως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια συσκευασία οποιουδήποτε μεγέθους ως δείγμα και να την επιστρέψετε στη Hill’s™ (χωρίς δική σας χρέωση) εφόσον ο πελάτης σας επιστρέψει τη συσκευασία. Απαραίτητη προϋπόθεση, να μην έχει καταναλωθεί ποσοστό μεγαλύτερο του 20% της συνολικής της αρχικής ποσότητας.

Πώς μπορώ να λάβω την επιστροφή χρημάτων από τα κουπόνια;

Σε κάθε κουπόνι πρέπει να υπάρχει μια διεύθυνση όπου θα λάβετε πληροφορίες σχετικά με το πού πρέπει να τα ταχυδρομήσετε για να λάβετε την επιστροφή χρημάτων. Όταν υποβάλλετε κουπόνια, πρέπει να παρέχετε πλήρεις πληροφορίες επικοινωνίας του κτηνιατρείου σας, περιλαμβανομένου του ονόματος, της διεύθυνσης και του αριθμού τηλεφώνου, για τυχούσες ερωτήσεις.

Πού μπορώ να αποστείλω έναν ουρόλιθο για ανάλυση;

Το Minnesota Urolith Center (Κέντρο ουρολίθων της Minnesota) παρέχει δωρεάν ανάλυση ουρολίθων. Για να ολοκληρώσετε την υποβολή του δείγματός σας, μεταβείτε στο www.urolithcenter.org . Πλήρεις, βήμα προς βήμα οδηγίες μπορείτε να βρείτε εδώ

Πού μπορώ να βρω ένα ενημερωμένο κλειδί της Hill’s για την κλινική διατροφή;

Επισκεφτείτε το online κλειδί της Hill’s™ για ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Μπορείτε να βρείτε το εργαλείο εδώ: www.HillsQuickReco.com/HWP. Αν μεταβείτε σε αυτόν τον ιστότοπο από μια κινητή συσκευή, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη της εφαρμογής και να τη χρησιμοποιείτε για να υπολογίζετε τα ιδανικά βάρη των κατοικιδίων.

Μπορείτε να βρείτε το εργαλείο εδώ: www.HillsQuickReco.com/HWP. Αν μεταβείτε σε αυτόν τον ιστότοπο από μια κινητή συσκευή, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη της εφαρμογής και να τη χρησιμοποιείτε για να υπολογίζετε τα ιδανικά βάρη των κατοικιδίων.

Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασής μου για το Healthy Weight Protocol, τι πρέπει να κάνω;

Ο κωδικός πρόσβασής σας για το εργαλείο Healthy Weight Protocol είναι ο ίδιος με τον κωδικό πρόσβασής σας για τον ιστότοπο www.HillsVet.gr - μπορείτε να καθορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης από εδώ